Adam Audio T5V

1.190,00  m/Moms
( 952,00  u/Moms )

Aktiv 2-vejs studie monitor med 5" bas

Lager: Forventet leveringstid er 5-6 dag(e)
Model/varenr.: T5V
EAN kode: 4260113133668

T5V er en prismæssigt meget overkommelig tovejs nearfield-monitor og optimeret til små kontrolrum.

Med sin 5 ”woofer strækker T5Vs basfrekvensrespons sig til 45 Hz. Den nye U-ART tweeter, en banebrydende løsning til brug ved højopløsningsoptagelse og mix, går op til 25 kHz og er parret med en præcisionsbølgeleder med de samme spredningskontrolegenskaber som High Frequency Propagation (HPS) bølgeleder brugt i ADAM Audios flagskib S-seriens monitorer. Bølgelederens meget ensartede spredning af høje frekvenser giver en utrolig bred sweet spot, der frigør dig fra at blive limet til en stiv position, mens du arbejder.

Et skråt kabinet med en bagudfvendt basrefleksport og et lille fodaftryk muliggør placering hvor som helst i dit rum, uanset hvor lille det er, og indeholder indbygget DSP-styret driverovergang og udligning samt multi-vejs analoge forbindelser. Drevet med en 50 W klasse D forstærker til wooferen og en 20 W klasse D forstærker til U-ART tweeter, producerer T5V SPL'er på op til 106 dB pr. Par.

Fremragende akustiske egenskaber, små dimensioner og et enestående pris / ydelsesforhold gør denne studiemonitor perfekt egnet til brug i små kontrolrum i musik, video og udsendelsesproduktion. Hvis du har brug for at høre mere fra bunden, er T5V kompatibel med ADAM Audio T10S subwooferen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.