Tascam 208i

2.790,00  m/Moms
( 2.232,00  u/Moms )

Den kompakte SERIES 208i audio / MIDI interface er perfekt til guitarister, sangskrivere og til brug i små studier. Den giver op til 20 lydindgange og 8 lydudgange til en Mac eller Windows-computer eller en iOS-enhed til optagelse og afspilning på op til 192 kHz / 24 bit og med den fantastiske lyd, man forventer af Tascam

Lager: Forventet leveringstid er 3-4 dag(e)
Model/varenr.: 208i
EAN kode: 4907034130986

Kontrollerbar med inkluderet bruger venligt software, er denne alsidige USB-grænseflade udstyret med en kraftfuld DSP input og output mixer med indbygget digital reverb, kompressor, fase inverter og 4-bånds EQ for hver kanal.
At have denne processor inkluderet internt eliminerer alle forsinkelses problemer og loader direkte fra computeren, hvilket betyder at lyden behandles mere effektivt.
En ny USB-driver med meget høj stabilitet og sikrer pålidelig ydeevne i alle faser af dine projekter.

De fire analoge mik / line / instrument combo indgange er udstyret med Tascam's gennemsigtige, naturligt lydende, støjsvage Ultra-HDDA mikrofonforstærkere og individuelt omskiftelig phantom power (+48 volt). Højst 20 indgange (otte ved 192 kHz) er tilgængelige, når du bruger de to multikanals optiske porte, der kan acceptere op til 16 kanaler lydindgang fra en ADAT- eller S / MUX-kompatibel enhed. Otte afbalancerede 6,3 mm line-udgange muliggør flere skærmblandinger eller op til 7.1 surround-overvågning, og der er to hovedtelefonudgange med dedikeret niveaustyring. Word-urindgang og -udgang sikrer korrekt synkronisering med andre digitale lydenheder. Og du kan også forbinde dine yndlings MIDI-enheder til bagpanel MIDI-indgangen og -udgangen for at bruge dem med din optagelsessoftware.

Det vinklede bordpladedesign giver nem adgang til alle frontpanelkontroller.
Du kan hurtigt justere skærmens udgangsniveau med en stor skærm på frontpanelet, og brug den praktiske monitorbalance-kontrol til at mixe live indput med computerafspilning.

spacer