Tascam 102i

1.990,00  m/Moms
( 1.592,00  u/Moms )

Den kompakte SERIES 208i audio / MIDI interface er perfekt til guitarister, sangskrivere og til brug i små studier. Den giver op til 10 lydindgange og 4 lydudgange til en Mac eller Windows-computer eller en iOS-enhed til optagelse og afspilning på op til 192 kHz / 24 bit og med den fantastiske lyd, man forventer af Tascam

Lager: Forventet leveringstid er 3-4 dag(e)
Model/varenr.: 102i
EAN kode: 4907034130979

Kontrollerbar med inkluderet bruger venligt software, er denne alsidige USB-grænseflade udstyret med en kraftfuld DSP input og output mixer med indbygget digital reverb, kompressor, fase inverter og 4-bånds EQ for hver kanal.
At have denne processor inkluderet internt eliminerer alle forsinkelses problemer og loader direkte fra computeren, hvilket betyder at lyden behandles mere effektivt.
En ny USB-driver med meget høj stabilitet og sikrer pålidelig ydeevne i alle faser af dine projekter.

De to analoge mik / line / instrument combo indgange er udstyret med Tascams transperante, naturligt lydende, støjsvage Ultra-HDDA mic-forforstærkere og individuelt omskiftelig phantom power (+48 volt).
Højst ti indgange (fire ved 192 kHz) er tilgængelige, når du bruger multikanals optisk port, som kan acceptere op til otte kanaler lydindgang fra en ADAT- eller S / MUX-kompatibel enhed.
SERIEN 102i har to hovedtelefonudgange med dedikeret niveaukontrol og to balancerede 6,3 mm line-udgange til alsidig overvågning.
Og du kan forbinde dine yndlings MIDI-enheder til MIDI indgang og udgang på bagsiden for at bruge dem med din optagelsessoftware.

Det vinklede bordpladedesign giver nem adgang til alle frontpanelkontroller.
Du kan hurtigt justere skærmens udgangsniveau med en stor skærm på frontpanelet, og brug den praktiske monitorbalance-kontrol til at blande levende indgang med computerafspilning.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.