Adam Audio A7X

3.990,00  m/Moms
( 3.192,00  u/Moms )

Aktiv 2-vejs studie monitor

Lager: Forventet leveringstid er 5-6 dag(e)
Model/varenr.: A7X

Adam Audios AX-serie afløser A-serien med bl.a. X-ART diskant, nye basenheder med større svingspole og kulfibermateriale plus større forstærkere.

Den nye ART-dsikant, kaldet "X-ART" (eXtended Frequency Range), er en videreudvikling af den efterhånden legendariske ART-diskant. I stedet for at stille sig tilfreds med en allerede overlegen teknologi, har ADAM fortsat forskningen udi space-age materialer og produktionsmetoder, og resultatet er intet mindre end overvældende.

Det er lykkedes ADAM at forbedre den overordnede performance med hele 4 dB, ligesom max SPL (Sound Pressure Level) er forbedret med 3 dB. I praksis betyder det, at X-ART diskanten kan tåle dobbet så højt lydtryk som sin forgænger. Samtidig er frekvensresponsen kraftigt forbedret, således at X-ART diskanten kan gengive materiale lineært helt op til over 50.000 Hz.

Alle basenheder og forstærkere i AX-serien er også blevet konstrueret fra bunden. Basenhederne har fået større svingspole, og forstærkerne har fået dobbelt så meget kraft, hvilket resulterer i højere volume og mere lineær respons ved højere lydtryk.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

spacer