Fra: Røde

Røde Video mikrofon Pro

1.300,00  m/Moms
( 1.040,00  u/Moms )

RØDE Videomikrofon Pro Ryocote med kamerasko

Lager: Forventet leveringstid er 1-2 dag(e).
Model/varenr.: VMPR
Stregkode: 698813004195


RØDE VideoMic Pro'en er en shotgun-mikrofon designet til brug sammen med videokameraer, DSLR-kameraer og transportable lydoptagere som en kilde til primær og referencelyd. I hjertet af VideoMic Pro'en sidder der en ny 1/2"-kondensatorkapsel som tilbyder broadcast-lydkvalitet via en 3,5 mm mini-jack-forbindelse (output'er mono-signalet til både venstre og højre kanaler) med en utrolig lav selvstøj på 14 db. Et super-nyre polarmønster sikrer at lyden fra omgivelserne minimeres og din optagelse er fokuseret på subjektet foran kameraet. Det integrerede Rycote® Lyre®-baserede shock-mount-system adskiller VideoMic Pro'ens kapsel og elektronik fra sine beslag og isolerer mikrofonen fra eksterne fysiske faktorer som muligvis ville skabe uønskede vibrationer. Lyre®'en er konstrueret af et stykke slidstærk termoplast og tilbyder sublim akustisk affjedring som aldrig bliver slidt.
På bagsiden af mikrofonen sidder tænd/sluk, filter og niveau-knapperne. Udover mikrofonens medfødte 40 Hz - 20 kHz respons, er et high-pass-filter på 80 Hz tilgængeligt. Det kan forhindre lavstøj såsom klimaanlæg og trafik i at blive optaget.
-10 dB niveaudæmpningen (eller PAD) er ideelt til at optage høje lydkilder med, såsom live-musik, motorsport, eller interviews hvor subjektet er meget tæt på kameraet. +20 dB niveau-boost er designet til brug med DSLR-kameraer og lader brugeren reducere kameraets preamp-niveau (eller mic-input-niveau) og derved reducere mængden af støj genereret af kameraets lydkredsløb.
Mikrofonen bruger et beslag i standardstørrelse til kameraer og tilbyder et 3/8"-gevind i beslagets bund som gør det let at montere på boompoles. VideoMic Pro'en er batteridrevet og tilbyder over 70 timers optagelse fra bare et 9V batteri. RØDE VideoMic'en er designet og fremstillet i Australien og er dækket af RØDE-mikrofonernes industriledende 10-årsgaranti.

Acoustic Principle: Line Gradient
Active Electronics: JFET impedance converter
Capsule: 0.50"
Address Type: End
Frequency Range: 40Hz - 20kHz(selected HPF @80)
Output Impedance: 200Ω
Maximum SPL: 134dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load)
Sensitivity: -32.0dB re 1 Volt/Pascal (20.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Equivalent Noise Level (A-weighted): 14dB-A
Weight: 0,085 kg
Dimensions: 100mmH x 75mmW x 170mmD

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.